'Schoolgebouwen van goede klasse'

Er zijn veel bouwstenen voor een goede school: tevreden personeel, blije leerlingen en goed onderwijs. Wat in dit rijtje thuishoort, maar nog niet vaak in de praktijk is gerealiseerd, is een gezond en duurzaam schoolgebouw. 

Vijf sprekers, onder wie Niels de Vries van draaijer+partners, vertellen over de verduurzaming van onderwijs. Het podium is de landelijke bijeenkomst van Stichting Duurzame Scholen, op 20 mei 2015. Naast deze sprekers zijn er experts op het gebied van circulaire economie aanwezig, die de deelnemers meenemen in een interactieve game.

Universiteit met BREEAM-ambitie

Naast de Vries komen Bert de Jonge, ScholenDossier, Adrianne Jonquière-Breure van Stichting Circulaire Economie en Ellen van Midlum van VU Amsterdam aan het woord. We interviewden Van Midlum eerder over de nieuwbouw van de Vrije Universiteit Amsterdam, dat een BREEAM-NL certificering ambieert.

Lees meer informatie over de bijeenkomst op de website van Stichting Duurzame Scholen.

Van goede klasse

Bijeenkomst Duurzame Scholen - Van goede klasse...
Datum: 20-05-2015
Tijd: 10:00 – 14:00 (inclusief lunch)
Aanmelden: info@duurzamescholen.nl
Kosten: Voor deelnemers van de Stichting is dit evenement uiteraard gratis, niet-deelnemers betalen een bijdrage van €59 per persoon.
Locatie: De Nieuwe Stad (Amersfoort) – In de voormalige Prodentfabriek, het historische fabrieksterrein in het centrum van Amersfoort. Een plek waar economische transacties niet alleen in geld worden uitgedrukt, maar ook in kennis, kunde, vertrouwen, invloed, gezondheid, kwaliteit van leven, betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting Duurzame Scholen