Gerecyclede ketelonderdelen opnieuw bruikbaar met garantie

Het is voor het eerst dat ketelonderdelen weer worden ingenomen en zodanig worden gereviseerd dat de installateur ze opnieuw kan gebruiken met fabrieksgarantie.  

Remeha is de eerste ketelfabrikant die deze gerecyclede onderdelen als voordelig en verantwoord alternatief aanbied. Binnen het programma Remeha Renewed biedt de ketelfabrikant volledig gereviseerde gas-luchteenheden aan, voor de Tzerra en Tzerra Plus-ketels. Dit gaat onder dezelfde kwaliteit en garantievoorwaarden als nieuwe onderdelen.

Retourpremie

Iedere installateur die de oude gas-luchteenheid inlevert krijgt een retourpremie. Toepassing van het Renewed-onderdeel heeft twee voordelen. Het hergebruik van onderdelen is beter voor het milieu. Door het vervangen onderdeel niet weg te gooien maar te hergebruiken spaart Remeha energie en grondstoffen, nodig voor het produceren van een product. De aluminium onderdelen en de printplaat voor 100 procent herbruikbaar en kan ook het verpakkingsmateriaal opnieuw worden ingezet.

Renewed of nieuw

Uiteindelijk laat Remeha de keus aan voor Renewed of nieuwe onderdelen aan de klant. Het Renewed-programma is naast het bestaande onderdelenprogramma beschikbaar en is via de groothandel te bestellen. In de toekomst stelt Remeha nog meer onderdelen als Renewed beschikbaar.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Remeha