Feestelijke opening servicecenter in Duiven

Een Duits familiebedrijf, internationaal actief op het gebied van hout- en bouwbeschermingsproducten en kunstharsvloersystemen, opent een servicecenter in Duiven.

Het openingsevenement van Remmers' Servicecenter vindt plaats op 4 juni, tussen 16.00 en 19.00 aan Impact 35 te Duiven. De openingshandeling wordt verzorgd door de algemeen directeur van Remmers, Dirk Sieverding en de directeur van Remmers Nederland, Hendrik-Jan Verweij.

Remmers is internationaal actief, met meer dan 40 vestigingen wereldwijd en een hoofdvestiging in het Duitse Löningen. De producten en systemen dragen bij aan de verlengingen van levensduur van gebouwen. Remmers onderstreept de inzet op duurzaamheid door een partnerschap met Duurzaam Gebouwd.

De 3 D's

De opening van het Servicecenter toont het 3D-concept van de organisatie aan. Naast duurzame producten en diensten concentreert Remmers zich op perfecte dienstverlening. De derde D is van dichtbij zijn, zowel in de vorm van landelijk verspreide service centers als via groothandelaren.

Een van de sprekers is Jan Willem van de Groep (programmaregisseur Platform 31 – EnergieSprong en winnaar van Duurzaam 50 Vastgoed NL 2015). Hij staat onder de titel ‘(Re)Building the Future’ stil bij de transitie naar een duurzame bouwbranche.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst verloopt via de Remmers-site. Bij de opening van Remmers Servicecenter worden 200 gasten verwacht, onder wie architecten, bouwkundig adviseurs en vertegenwoordigers van bouw- en onderhoudsbedrijven.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Remmers BV

Meer nieuws uit Duiven, Gelderland