Officiële opening The Edge

Het nieuwste kantoorgebouw op de Zuidas in Amsterdam 'The Edge' is op spectaculaire wijze geopend. Deloitte en OVG Real Estate organiseerden een tweedaags evenement in het teken van digitaal ondernemerschap.

Op het programma stond onder andere een debat over de toekomst van duurzaam bouwen en innovatie. OVG-CEO Coen van Oostrom liet weten trots te zijn op The Edge als voorloper van hedendaagse vastgoedontwikkeling. “Het gebouw laat zien hoe de toekomst van vastgoedontwikkeling eruit kan zien, waarbij de focus moet liggen op duurzaamheid en innovatie.”

Hypermoderne technologieën

Ook Peter Bommel, CEO Deloitte Nederland deed mee aan het debat. Deloitte gebruikt het kantoor inmiddels zeven maanden. “Naast het feit dat het een indrukwekkend gebouw is om in te mogen werken, leveren de hypermoderne technologieën en hieruit verzamelde data interessante inzichten op over het pand. Deze inzichten zetten we ook weer in voor onze klanten.”

Naast de twee heren waren Frans van Houten, CEO Philips, Joop Wijn, Lid RvB ABN Amro, Mark Hawkins (CFO Salesforce) en Daan Roosegaarde (Studio Roosegaarde) aangeschoven bij het debat. De leiding over het debat lag bij journalist en televisiepresentator Matthijs van Nieuwkerk.

Uitreiking door BRE-directeur en drone

Director BREEAM van BRE Gavin Dunn reikte het officiële BREEAM-certificaat uit. Een drone leverde het certificaat aan en dit was de officiële opening van dit duurzame kantoor.

Topkantoor met recordscore

In het BREEAM-NL Magazine uitgave 04 publiceerden we het interview 'Topkantoor met recordscore', waarin onder andere OVG en Deloitte aan het woord komen over het realisatieproces en de toegepaste duurzaamheidsmaatregelen.

Foto bovenaan: Chris Bonis

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door EDGE Technologies