Internationale vakbeurs duurzaam bouwen in Brazilië

Brazilië, een land dat lang relatief gesloten was, richt nu de blik naar buiten. Een absolute kans voor Nederlandse verduurzamers.

WeConnectYou organiseert in samenwerking met Duurzaam Gebouwd een reis naar Brazilië, voor een bezoek aan de Expo Arquitetura Sustenável, een internationale vakbeurs op het gebied van duurzaam bouwen. De expo vindt plaats van 10 tot en met 12 november 2015 in São Paulo.

Aanmelden

De reis is bestemd voor Nederlandse bedrijven die producten en/of diensten aanbieden op het gebied van duurzame bouw en architectuur. Voorbeelden hiervan zijn producenten van innovatieve bouwproducten, ontwerpers en technisch adviseurs. Alle bedrijven die in deze sector actief zijn, kunnen hieraan deelnemen. Aanmelden verloopt via de inschrijfpagina.

Presentatie(s) Building Holland 2015

Bekijk ook de presentatie van Corinne Schrauwen en Gyana Bindo van WeConnectYou op Building Holland 2015. Voor meer Building Holland-presentaties bekijkt u het Building Holland YouTube-kanaal. Abonneert u zich op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van toekomstige video’s. Abonneren is gratis en alleen mogelijk met een Google-account.

Deel dit artikel

permalink