Intensievere samenwerking biedt kansen in circulariteit

Duurzaam Gebouwd en C2C ExpoLAB zijn een intensievere samenwerking aangegaan. Het eerste wapenfeit binnen deze hernieuwde samenwerking is het aanbieden van de masterclass ‘Circulair Bouwen’.

Foto bovenaan: directeur Michel Weijers

Voor C2C ExpoLAB directeur Michel Weijers is de volgende stap logisch. “Wij willen graag met duurzame partners samen bouwen aan een positieve toekomst en business. Hierbij willen we vooruitstrevend zijn en het begrip duurzaamheid overstijgen.”

Foto: Consultant Bas van de Westerlo

Consultant Bas van de Westerlo onderstreept dit en ziet in de toekomst talrijke kansen op het gebied van circulariteit in de bouw en overheidsprocessen. “Zodra je de omschakeling hebt gemaakt om zaken vanuit een circulaire aanpak te zien, opent zich een wereld aan mogelijkheden voor duurzame innovaties.” Consultant Eva Starmans voegt daaraan toe dat duurzame ontwikkelingen voor C2C ExpoLAB uitgaan van positiviteit, effectiviteit en kwaliteit.

Foto: Consultant Eva Starmans

Masterclass Circulair Bouwen

Het eerste wapenfeit van de intensieve samenwerking tussen Duurzaam Gebouwd en C2C ExpoLAB is de masterclass ‘Circulair Bouwen’. Er zijn vier mogelijkheden om aan de masterclass mee te doen. Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u door naar de pagina ‘Cursussen’ te gaan en de masterclasses te selecteren.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door C2C ExpoLAB