Supply Chain Award 2015

De Supply Chain Award 2015 wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse Duurzaam Gebouwd Congres, ditmaal op 12 november te Groningen.

De winnaar van de Supply Chain Award 2015 is een groep met ketenpartners met bijzondere prestaties op het gebied van ketensamenwerking in de bouw en/of renovatie en/of herbestemming.

Criteria

De beoordeling van de teams zal op een aantal criteria en met een aantal instrumenten worden gedaan:

Beoordeling en jury

Een deskundige jury weegt de prestaties van de verschillende ketenteams op bovenstaande criteria en bepaald in onderling overleg de winnaar. De jury staat onder leiding van juryvoorzitter Prof.dr. Jack van der Veen, hoogleraar op de EVO leerstoel Supply Chain Management aan Nyenrode Business Universiteit.

Aanmelden

Uw project kunt u indienen bij mevrouw Louise Rodts, rodts@lwv.nl. De deadline voor de aanmelding is vrijdag 2 oktober 2015,  18.00 uur. De aanmelding (in totaal maximaal 2 pagina’s A4) bestaat uit tenminste:

(1) De diverse organisaties waaruit ‘het partnership’ bestaat;

(2) Een lijst van bouwprojecten dat in ketensamenwerking is uitgevoerd;

(3) Een korte indruk van hoe, en op welke terreinen, er wordt samenwerking;

(4) Een korte samenvatting van de prestaties op het gebied van tijd, geld, kwaliteit en duurzaamheid zijn behaald door ketensamenwerking;

(5) De gegevens van de contactpersoon voor de kandidatuur.

Initiatiefnemers

De Supply Chain Award is een initiatief van Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd.

Winnaar 2014

Op het Duurzaam Gebouwd Congres van het afgelopen jaar werd in Maastricht de eerste Supply Chain Award uitgereikt aan het ketensamenwerkingsverband van ‘Thuis, Sankomij Installatietechiek, KnaapenGroep en Heezen Bouw en Sloopwerken. Dit team van 4 partijen won deze prijs ondermeer op basis van de prestaties bij een groot onderhoudsproject van 112 woningen aan de Offenbachlaan in Eindhoven.

De taken waren daarbij op de volgende manier verdeeld. ‘Thuis was de opdrachtgever, KnaapenGroep zorgde voor het ontwerp en het bouwkundige aspect, Heezen was verantwoordelijk voor het sloopwerk en Sankomij ging over de installaties. Meer informatie over de uitreiking leest u in een artikel.

Deel dit artikel

permalink