Amerikaanse topautoriteit Rifkin spreekt op Smart Cities Event

Jeremy Rifkin, econoom, schrijver en adviseur van zeer vooraanstaande leiders en organisaties, spreekt op woensdagmiddag 4 november 2015 tijdens het Smart Cities Event van TVVL in MediaPlaza, Jaarbeurs Utrecht. Rifkin spreekt daar over zijn visie op een duurzame economie, die middels zijn bestseller ‘De derde industriële revolutie’ door talloze wereldleiders is omarmd en onderschreven.

Dit exclusieve Smart Cities Event van TVVL is dé unieke gelegenheid om een presentatie bij te wonen van de internationale topautoriteit Rifkin over een duurzaam economisch model waarin internettechnologie en groene energie samen leiden tot ‘energie-internet’. Hierdoor kunnen mensen en bedrijven hun geproduceerde zonne-, wind- en geothermische energie met elkaar delen, zoals we nu via internet samen informatie creëren en delen.

Het event is bedoeld voor topmanagers en -engineers die affiniteit hebben met gebouwgebonden installaties en voorzieningen en/of duurzaamheid. Er is beperkt plaats. Verzeker uzelf daarom snel van een toegangskaart, verkrijgbaar vanaf €249,- (excl. BTW). Meld u direct aan via www.SmartCitiesEvent.nl en ontvang een vroegboekkorting ter waarde van €50,-.

Adviseur van wereldleiders
Naast econoom en schrijver is Rifkin ook voorzitter van de Foundation on Economic Trends en adviseur van de Europese Commissie, het Europees Parlement en verschillende staatshoofden uit Europa en Azië. Hij adviseerde o.a. de Franse president Sarkozy, de Duitse bondskanselier Merkel en de Spaanse minister-president Zapatero. 

Deel dit artikel

permalink