Thomas Rau juryvoorzitter van De Gouden Kikker Award 2015

De Gouden Kikker Award 2015 wordt uitgereikt tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres 2015, dat wordt gehouden in MartiniPlaza te Groningen.  Het thema is dit jaar ‘Samen bouwen aan duurzaam Groningen’.

Rau Architecten-directeur Thomas Rau zal, net als vorig jaar, de jury van De Gouden Kikker Award voorzitten. Binnenkort wordt de volledige samenstelling van de jury bekendgemaakt.

Vorig jaar waren er maar liefst 32 inzendingen en het project Amersfoortse Brede scholen Cluster kwam als winnaar uit de bus. De gemeente Amersfoort ontving de Award uit handen van Rau. De andere genomineerden waren Built4U en a.s.r./Team V Architectuur.

Jaarlijkse uitreiking

De Gouden Kikker Award wordt jaarlijks door ABC Nova uitgereikt aan bouwprojecten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. De prijs is in het leven geroepen om de ontwikkeling van duurzaam bouwen extra te stimuleren en betere toepassingen en processen te ontwikkelen voor duurzaam wonen, werken, zorg en onderwijs.

Inschrijven voor De Gouden Kikker Award 2015 

Binnenkort openen de inschrijvingen voor De Gouden Kikker Award 2015. Houd DuurzaamGebouwd.nl en Abcnova.nl in de gaten voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent inschrijven. Meer informatie over het congres leest u op DuurzaamGebouwdCongres.nl.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door RYSE