GPR Gebouw Certificaten opgenomen in GRESB

GPR Gebouw Certificaat is opgenomen in GRESB, een benchmark die wordt gebruikt door beursgenoteerde en private vastgoedbedrijven.

“Wij zijn blij dat GRESB dit nu heeft besloten, na meer inzicht te hebben gekregen in de procedures rondom GPR Gebouw”, aldus W/E Adviseurs en Duurzaam Gebouwd-expert John Mak. “Niet in de laatste plaats voor commerciële vastgoedorganisaties, die GPR Gebouw al jaren gebruiken voor serieuze verduurzaming van de portefeuille en daarover verantwoording afleggen.”

Punten verzamelen GRESB

In 2015 konden vastgoedorganisaties voor het eerst met GPR Gebouw Certificaten van hun gebouwen punten verzamelen voor GRESB, de benchmark die vastgoedbedrijven beoordeelt op duurzaamheid. Deze benchmark erkent het GPR Gebouw Certificaat. Dit certificaat kan worden verkregen door een GPR project in een assessment, door een onafhankelijke derde te laten controleren.

Meer informatie over GPR Gebouw Certificaat vindt u op de officiële website. Hier leest u onder andere meer over de erkenning en waardering in de markt van GPR Gebouw.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting W/E adviseurs duurzaam bouwen