Initiatief toont meerwaarde van frisse kijk op organisatie

Grote opdrachtgevers worden uitgedaagd om tijdelijk een junior in te zetten binnen een afdeling of een project. Het mes snijdt aan twee kanten.

Afgestudeerden krijgen de kans om een half jaar ervaring op te doen in hun vakgebied bij publieke opdrachtgevers. De opdrachtgever ziet de meerwaarde van een junior met een frisse kijk op de organisatie.

Duwtje in de rug

Het initiatief van Brink Groep en Procap zorgde de afgelopen jaren voor een duwtje in de rug voor young professionals op de lastige arbeidsmarkt. De vacatures voor de derde ronde staan nu online. Er zijn werkervaringsplaatsen beschikbaar bij Rijkswaterstaat, de Bouwcampus, NS Stations, het Rijksvastgoedbedrijf, de Dienst Huisvesting van TU Eindhoven, Woonstichting SWZ, Schiphol, Brink Groep en Procap.

Insturen

Tot en met 31 augustus aanstaande kunnen net-afgestudeerden van HBO- en WO-opleidingen zoals bouwkunde, sociale geografie, civiele techniek en vastgoed, hun cv en motivatie voor een van de werkrervaringsplaatsen in sturen. In oktober start de derde lichting met hun functie. In de eerste twee rondes vond 70 – 80 % van de deelnemers binnen zes maanden een reguliere baan.

Meer informatie

Meer informatie over het initiatief en een overzicht van de vacatures vindt u op Werkervaringsplaatsen.com.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Brink Groep bv