Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Na-Isolatie

Op donderdag 24 september organiseert Duurzaam Gebouwd een seminar over het thema Na-Isolatie.

Dit seminar vindt plaats bij SKG-IKOB in Geldermalsen. O.a. Ellen van Acht, Duurzame Bouwvrouw van 2014, Ernst Vuyk van Bespaar het Klimaat en Ariëtte Dommering van Milieu Centraal laten u inspiratie opdoen over de mogelijkheden van certificering, het toepassen en het vermarkten van Na-Isolatie.

Noodzakelijke CO2-reductie

Door de uitkomst in de klimaatzaak van Urgenda tegen de Nederlandse staat gaat de bouw- en vastgoedsector meer doen om CO2 te reduceren. Een goede gebouwschil is noodzakelijk om de hoeveelheid broeikasgassen te verminderen en er is een grote voorraad bestaande bouw met een slechte isolatie. Om die reden vormt na-isolatie een logische keuze om de voorraad te upgraden.

Rendement op Na-Isolatie

In Nederland is 25,6% van de woningen gebouwd tussen 1945 en 1970 en nog eens 43,2% is gebouwd tussen 1971 en 2000. Deze woningen zijn veelal niet geïsoleerd. Er valt heel veel energiebesparing en rendement te behalen op het na-isoleren van deze woningen.

Certificering om te onderscheiden in de markt

U weet dat uw na-isolatieproducten deugdelijk en duurzaam zijn. Maar hoe overtuigt u uw klanten daarvan? Met de juiste certificering onderscheidt u zich in de markt en wint u het vertrouwen van uw klant. Waarom is Na-Isolatie zo belangrijk? Welke keuzes heeft u? Wat zijn de voordelen van certificering? Hoe gaat het certificeren in zijn werk? Hoe krijgt u de verzekerde garantie van 10 jaar?

Interesse gewekt? Bekijk het gehele programma en schrijf u in! 

 

Deel dit artikel

permalink