Seminarreeks Zorgvastgoed

Laatste kans om in te schrijven: Van 12 tot en met 15 oktober organiseert Duurzaam Gebouwd 4 seminars over zorgvastgoed. 

De vergrijzing en de veranderingen in budgetbepalingen maakt de zorgvastgoedmarkt even lastig als interessant. De seminarreeks Zorgvastgoed van Duurzaam Gebouwd geeft u inzicht in de mogelijkheden voor u als zorginstelling op het gebied van wonen en vastgoed. Maar ook voor aanbieders van concepten en voor stakeholder zoals verzekeraars, gemeenten en corporaties is dit een interessant thema.

Tijdens de seminars in respectievelijk Delft, Zwolle, Westelbeers en Heemstede, behandelen sprekers als Harmke Bekkema, Marlies Pierik en Marco Sotthewes de volgende vragen: Wat zijn de mogelijkheden voor een zorginstelling om te komen tot een duurzame en gezonde woon- en zorgomgeving? Welke budget kunt u gebruiken? Welke wet & regelgeving is hierbij van toepassing en hoe helpt de overheid u hierbij? Hoe komen we tot een integraal totaalconcept waar vraag en aanbod gelukkig van worden. Naast het bijwonen van de interessante presentaties met praktijkvoorbeelden van o.a. Verosol, Alklima, VBI, Sigma en Honeywell kunnen deelnemers met elkaar en met de sprekers sparren tijdens de lunch.

Bekijk het complete programma per dag en schrijf u nog in!

 

Bekijk het dossier Zorgvastgoed als u meer wilt weten. 

Deel dit artikel

permalink