Afspreken en zakendoen tijdens Duurzaam Gebouwd Congres

Tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres wordt netwerken heel eenvoudig en laagdrempelig gemaakt door middel van de DG Congres Netwerkapp. Hiermee wordt online communicatie gecombineerd met echte ontmoetingen en kunnen deelnemers met andere deelnemers en direct zakendoen.

Voordat de dag begint kunnen deelnemers van het Duurzaam Gebouwd Congres in MartiniPlaza in Groningen zich al oriënteren op het programma en de deelnemers. Daarnaast is het mogelijk om onderling contact te maken: via een ‘oproep’ kunnen gebruikers aangeven waar ze naar op zoek zijn en is de deelnemerslijst te bekijken. Ook chatten met de deelnemers behoort tot de mogelijkheden.

Afspraak maken

Gebruikers van de app kunnen via chats persoonlijk in gesprek komen met overige deelnemers, eenmaal in gesprek kunt u een afspraak maken op een ontmoetingspunt. Dit betekent dat uw tijd gedurende het congres optimaal wordt benut.

Stemmen op stellingen

Daarnaast kunt u via de app stemmen, tweeten en reageren op het plenaire programma. Tijdens de 6e editie van het congres in Limburg was #DGcongres lange tijd trending topic nr. 2 van Nederland.Voor een impressie van de stellingen en de gegeven antwoorden bezoekt u de terugblikpagina van de 2014-editie. Hier vindt u ook de aanwezigheidslijst van het vorige congres.

Duurzaam Gebouwd Congres

Op de congreswebsite vindt u meer informatie over de DG Congres Netwerkapp en het downloaden van de app. Het Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats op donderdag 12 november aanstaande in MartiniPlaza Groningen. Dit jaar is het thema ‘Samen bouwen aan Duurzaam Groningen’, gericht op de enorme bouwopgave in provincie Groningen. Bekijk het volledige programma van het congres en de inschrijfmogelijkheden.

Deel dit artikel

permalink