Verlengde samenwerking met prestatiegericht onderhoud

Een verlengde samenwerking voor de levering, plaatsing en onderhoud van de periferie van een luchthaventerrein is een feit.

Heras blijft tot 2019 integraal verantwoordelijk voor levering, plaatsing en onderhoud van Amsterdam Airport Schiphol. Schiphol heeft ongeveer 26 kilometer aan hekwerk, met daarbinnen zes kilometer aan FOD-hek, een vangnet dat moet voorkomen dat zwerfvuil op de start- en landingsbanen beland.

Prestatiegericht onderhoud

De overeenkomst is op basis van prestatiegericht onderhoud, waarbij de verantwoordelijkheid voor het in conditie houden van de buitenbeveiliging volledig bij Heras ligt. Deze Duurzaam Gebouwd-partner moet ervoor zorgen dat te allen tijde de hekken en poorten in goede staat verkeren. Om dit te concretiseren is een normbestek gemaakt met beschrijvingen van de installaties.

Prestaties continu verbeteren

Cindy van den Dungen, commercieel directeur van Heras, noemt de opdracht prestigieus. “Het vertrouwen van Schiphol dwingt ons onze presentaties continu te verbeteren en tegen het licht te houden. Het illustreert onze strategie om fysieke buitenbeveiliging op het hoogste niveau te brengen en tevens ons meer op te stellen als dienstverlener en beheerder.” Ook op het gebied van innovatie en duurzaamheid wordt Heras uitgedaagd, laat sales manager Max van Haastrecht weten. “Ook dit kunnen we vanuit de vernieuwde samenwerking optimaliseren.”

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Heras B.V.