Vacature: Junior marketingmedewerker

Duurzaam Gebouwd is per direct op zoek naar een gedreven junior marketingmedewerker, die zich richt op het 3-daagse evenement Building Holland.

Als junior marketingmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van Building Holland 2016. De beurs is van 22 tot en met 24 maart 2016 in de RAI Amsterdam.

Je bent de rechterhand van de marketeer en werkt nauw samen met twee collega’s Marketing & Events. Daarnaast sta je veel in contact met collega’s van de sales en redactie. Jij bent iemand die de handen uit de mouwen steekt en ideeën realiseert! Je bent in staat zelfstandig te werken en functioneert daarnaast ook uitstekend in teamverband, de persoonlijke klik is erg belangrijk voor ons.

Creativiteit en een aanpakkersmentaliteit zijn voor jou vanzelfsprekend. Je werkzaamheden zijn zeer divers, denk daarbij aan:

Onze andere selectiecriteria zijn:

Wat bieden wij?

Duurzaam Gebouwd biedt je een uitdagende baan (32-40 uur) met een marktconform salaris en een bonusregeling. Een laptop van de zaak en een fijne groene werkplek aan de rand van de Posbank behoren ook bij het pakket.

Kijk voor meer informatie op de vacaturepagina van Duurzaam Gebouwd.

Deel dit artikel

permalink