Toegangscode DG Congres Netwerkapp bekend

Vanaf vandaag kunt u in contact komen met de deelnemers en sprekers van het Duurzaam Gebouwd Congres door de DG Congres Netwerkapp te downloaden en uzelf te registreren met de unieke eventcode ‘#DGcongres’.

 

U kunt de DG Congres Netwerkapp downloaden uit de Playstore of Appstore, registreer uzelf via LinkedIn of e-mail en maak uw persoonlijke profiel aan. Gebruik de unieke eventcode #DGcongres om aan de slag te gaan. Plaats uw oproep, chat, oriënteer u op het programma en maak nu alvast contact met andere deelnemers!

De app maakt netwerken heel eenvoudig en laagdrempelig, online communicatie wordt gecombineerd met echte ontmoetingen en u kunt direct zakendoen. Hoe mooi zou het zijn om meteen de juiste persoon te vinden? Zo worden kennis en tijd optimaal benut.

Meer informatie en downloaden

Op de congreswebsite vindt u meer informatie over de DG Congres Netwerkapp en het downloaden van de app. Het Duurzaam Gebouwd Congres vindt plaats op donderdag 12 november aanstaande in MartiniPlaza Groningen. Dit jaar is het thema ‘Samen bouwen aan Duurzaam Groningen’, gericht op de enorme bouwopgave in provincie Groningen. Bekijk het volledige programma van het congres en de inschrijfmogelijkheden.

Deel dit artikel

permalink