NSC 2015: Sociale innovatie voor klimaatverandering

De urgentie voor het spoedig grootschalig en daadkrachtig werken aan klimaatverandering is groot. Tijdens de zestiende editie van het Nationaal Sustainability Congres, georganiseerd door Duurzaam Gebouwd-partner Royal HaskoningDHV, nemen deelnemers verantwoordelijkheid en gaan ze aan de slag met deze grote opgave.

Het congres vindt plaats op dinsdag 3 november in Spant! te Bussum. Er vindt tijdens het congres onder andere een paneldiscussie plaats met Laurentien van Oranje, oprichter en directeur Missing Chapter Foundation, Henk Volberda, hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Silvia de Ronde Bresser, Manager Kracht in Nederland en 2Participate.

Keynote speakers en workshops

Naast de plenaire sessies met onder andere deze paneldiscussie en keynotespreker Andrew Steer van World Resources Institute, zijn er workshops van onder andere Duurzaam Gebouwd-partners Climate Neutral Group, Eneco, Royal HaskoningDHV en de Groene Zaak. Daarnaast vindt de MVO Manager van het Jaar 2015 verkiezing plaats en zal staatssecretaris voor Infrastructuur en Milieu Wilma Mansveld de afsluitende keynote verzorgen.

Inhoudelijk programma en inschrijfmogelijkheid

Meer informatie over het inhoudelijke programma vindt u op de officiële website van het Nationaal Sustainability Congres. Op deze website vindt u tevens de mogelijkheid om in te schrijven voor het congres.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Royal HaskoningDHV

Meer nieuws uit Bussum, Noord-Holland