Architectuur en doordecentralisatie scholen in schijnwerpers

Een rondleiding in het Eemhuis te Amersfoort brengt onder andere de onderwerpen architectuur en doordecentralisatie onder de aandacht.

De organisatie van de middag op 24 november ligt in handen van Duurzaam Gebouwd-partner Stichting Duurzame Scholen. Een bijzondere bibliotheek in Amersfoort zal dienst doen als locatie. Het ontwerp voor het Eemhuis komt van Neutelings Riedijk Architecten.  

Gedurende de middag vindt een lunch en een netwerkborrel plaats, evenals een rondleiding en vier verschillende Duurzame Scholen workshops en presentaties. Het uitgebreide programma leest u terug in een .pdf-bestand.

Actuele issues

De vier presentaties behandelen verschillende actuele onderwerpen. Zo komt aan bod hoe je met meerdere partijen één integraal plan kunt maken om in de regio Utrecht toekomstbestendige scholen te ontwikkelen. Daarnaast worden toekomstige behoeften van het onderwijs door een architect in kaart gebracht en vertaald naar een ontwerpbenadering die een school stimuleert om het veranderingsproces in eigen tempo en intensiteit in gang te zetten.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst verloopt via de officiële website van Stichting Duurzame Scholen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@duurzamescholen.nl.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting Duurzame Scholen

Meer nieuws uit Amersfoort, Utrecht