Bijna 900 inschrijvingen voor Duurzaam Gebouwd Congres

Met bijna 900 inschrijvingen voor het Duurzaam Gebouwd Congres kunnen we nu al van een groot succes spreken. Naar verwachting treffen bijna duizend deelnemers elkaar in MartiniPlaza om samen Groningen duurzaam te maken. Indien u mee wilt bouwen is dit uw laatste kans om in te schrijven.

Bekijk de lijst met bijna duizend deelnemers en schrijf u in via deze link. Bekijk ook het programma en de mogelijkheden om voorafgaand, tijdens en na het congres te netwerken via de Netwerkapp. Hiermee komt u niet alleen in contact met andere deelnemers aan het congres, maar kunt u ook direct workshops in uw agenda zetten die u wilt bezoeken.

Samen bouwen aan een duurzaam Groningen

In de aanloop naar het zevende Duurzaam Gebouwd Congres, dit jaar in MartiniPlaza te Groningen, publiceerden we onder andere interviews met keynote-sprekers Roel de Jong en Syto Goslinga. Daarnaast brachten we actualiteiten onder de aandacht zoals de bouwwinkels in Groningse dorpen en de wens van minister Kamp voor nieuwe bouwconcepten in Groningen. Meer nieuws en het volledige programma van het congres vindt u op de officiële website.

Deel dit artikel

permalink