Hans Alders geeft vervolg aan versterkingsplan Groningen

Het versterkingsplan van Nationaal Coördinator Groningen Hans Alders krijgt een vervolg tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres op 12 november in MartiniPlaza te Groningen. Onder de noemer ‘Groningen: Deltawerken 2.0’ presenteert Alders zijn visie op een duurzaam Groningen.

Alders start zijn keynote op 12 november om 16:35. Naast zijn presentatie zijn andere prominenten uit de bouw- en vastgoedsector aanwezig om hun visie te geven op hoe Groningen aardbevings- en toekomstbestendig kan worden. Daarnaast vindt de uitreiking plaats van het 10-punten actieplan aan Alders en gedeputeerde Nienke Homan door experts als Jan-Willem van de Groep, Hans Coenen en Bert Melles. Dit expertplan wordt binnenkort op Duurzaamgebouwd.nl gepubliceerd, zodat deze kennis openbaar wordt.

Meer momenten voor kennisdeling

Naast de genoemde keynotes en uitreikingen zijn er nog veel meer momenten voor kennisdeling tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres. Duurzaam Gebouwd-directeur Wietse Walinga over het programma: “Vanaf de start voorzien we in kennis over duurzaam en aardbevingsbestendig bouwen, met onder andere een beleid- en ambitieformulering van gedeputeerde Nienke Homan en marktvisies van De Bouwer & Partners-directeur Syto Goslinga en Brink Groep directievoorzitter Hans de Jonge. We brengen tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres meer dan 800 professionals uit de integrale bouw- en vastgoedsector bij elkaar en hopen dat hier verse business en samenwerkingsverbanden ontstaan.”

Inschrijven

Inschrijven voor het congres verloopt via deze link. Meer informatie over het programma vindt u op de officiële website van het congres. U bent de gehele of een deel van de dag welkom en het is vanzelfsprekend mogelijk om foto’s te maken. Indien gewenst kunnen wij u dit beeldmateriaal ook op een later tijdstip toezenden.

Versterkingsplan en nieuwe bouwconcepten Minister Kamp

Op Duurzaamgebouwd.nl leest u meer informatie over het versterkingsplan ‘Aardbevingsbestendig en kansrijk Groningen 2016 – 2020’ van Hans Alders en de wens voor nieuwe bouwconcepten van minister Kamp.

Deel dit artikel

permalink