Netwerk nu al met 900 congresdeelnemers via NetwerkApp

Nog voordat het Duurzaam Gebouwd Congres start, kunt u netwerken met andere deelnemers via de NetwerkApp op uw smartphone of tablet. Netwerk nu al met 900 congresdeelnemers via de NetwerkApp.

Heeft u de app al op uw telefoon of tablet geïnstalleerd? Gedurende het congres wordt optimaal gebruikgemaakt van de diverse functies van de app, waaronder het stemmen op de stellingen en het online communiceren met andere deelnemers. U kunt de app downloaden voor iPhone en iPad via de Appstore of voor uw Android-telefoon en tablet via de Playstore.

Gesprekken voeren en meeting plannen

De app installeren en activeren is eenvoudig: u maakt uw profiel aan en kunt direct de actuele deelnemerslijst bekijken van circa 900 deelnemers op moment van schrijven. Voer gesprekken  met deelnemers die binnen uw interessegebied vallen en maak direct een afspraak bij een van de meetingspoints, zoals de Lentekamer of Zomerkamer in MartiniPlaza. Plan daarnaast direct workshops in uw agenda, zodat u hierop optimaal uw dag planning kunt afstemmen.

Gratis NetwerkApp

Het downloaden en gebruiken van de NetwerkApp is volledig kosteloos. Download de app voor iPhone en iPad via de Appstore of voor uw Android-telefoon en tablet via de Playstore.

Deel dit artikel

permalink