Uitdaging voor marketingdeskundige

Duurzaam Gebouwd-partner Colt zoekt een Marketing Manager Benelux, die onder andere verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling en implementatie van het marketingplan.

De Marketing Manager Benelux is werkzaam voor zowel de Nederlandse als Belgische Colt-organisatie.
U geeft leiding aan de afdeling marketing. U legt verantwoording af aan de Managing Director-Manager NWS-Europe.

Uw functie:

Samen met de Sales verantwoordelijken van beide landen zorgt u voor een coherente marketingstrategie en bent u verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het marketingplan. U maakt de resultaten van de uitgevoerde marketingactiviteiten inzichtelijk. U voert verschillende analyses uit, extern (de markt), intern (de organisatie), brengt de wensen en de behoeften van de markt in kaart en vertaalt deze naar mogelijke marketingconcepten om de organisatie binnen de markt te positioneren. Opzetten van campagnes, zowel offline als online met de focus op social media is bekend terrein voor u. U opereert vanuit de vestiging Cuijk (Nederland). Werkzaamheden vinden onder andere plaats bij de Colt-vestigingen binnen de werk actieradius.

Wie is de Marketing Manager?

U hebt een hbo- of wo-opleiding in marketing of commerciële richting afgerond aangevuld met tenminste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. U hebt een sterke visie op online marketing in de B2B en hebt affiniteit met en bent geïnteresseerd in techniek. U bent agile en kunt schakelen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. U ademt de digitale wereld, bedenkt en ontwikkelt (inbound) marketing campagnes. U kunt en wilt kennis delen in een kennisorganisatie en zo ook de markt benaderen. U hebt sterke operationele en data skills en begrijpt het grotere geheel. U beheerst de Nederlandse en Engelse taal (Frans is een pré), waarbij uw schriftelijke vaardigheden uitstekend zijn en u bereid bent om content te produceren als wel te redigeren.

Colt bieden u

Een interessante en afwisselende functie in een dynamische en informele organisatie met voldoende persoonlijke ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden. Dit alles in een internationale omgeving. Tevens wordt er uiteraard een bij de functie passend salaris en een goed pakket arbeidsvoorwaarden geboden. Colt International volgt de CAO voor de metalektro, heeft een gunstige pensioenregeling en andere collectieve verzekeringen. 

Interesse?

Uw reactie kunt u, onder vermelding van referentienummer VERK2-15, mailen naar personeelszaken@nl.coltgroup.com.
Voor nadere informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met K. Foekens 0031 – (0)6 22948174.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Colt International