Nog maar 20 plaatsen bij Duurzaam Gebouwd op Locatie 'Gezonde Gebouwen'

Over een week vindt Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Gezonde Gebouwen plaats bij de meest duurzame textielverwerkingsfabriek van Europa, Moderna te Hardenberg.

Deelname aan de bijeenkomst op dinsdag 24 november, met onder andere bijdragen van Unica CMO Laurens de Lange, is volledig kosteloos. U hoeft zich enkel via onderstaande button in te schrijven. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt. Naast een kijkje in de fabriek van familiebedrijf Moderna krijgen deelnemers presentaties over optimale benutting van daglicht en de diverse innovaties die zijn toegepast bij de verduurzaming en gezond maken van het gebouw.

 

 

 

 

Gezondere mensen op de werkvloer

Zo wordt adiabatische koeling toegepast om het comfort op de werkvloer te bevorderen. Daarnaast wordt het Colt Caloris-systeem gepresenteerd, waarmee een duurzame en aangename werkomgeving in vele sectoren kan worden gecreëerd.

Kortom: wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen die de gezondheid mensen in gebouwen positief beïnvloeden? Schrijf dan in voor Duurzaam Gebouwd Op Locatie: Gezonde Gebouwen en ontdek de kansen die samenhangen met een comfortabelere werkvloer. Bekijk ook het volledige programma.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Hardenberg, Overijssel