'Samen aan de slag om scholen te verduurzamen'

Het programma van een Duurzame Scholen-bijeenkomst op 24 november aanstaande is bekendgemaakt. Naast een rondleiding vinden verschillende presentaties plaats door experts uit de markt.

Na een introductie van het Eemhuis te Amersfoort – het gebouw waarin het event wordt gehouden – verzorgt Eke Schins – Derksen van Grontmij een presentatie getiteld ‘Samen aan de slag om scholen te verduurzamen!’. Hierin worden vragen beantwoord als ‘Hoe werken marktpartijen met elkaar om met een gezamenlijke oplossing te komen?’ en ‘Hoe ambitieus durven schoolbesturen te zijn?’.

Circulaire scholen

Ook circulariteit binnen scholenbouw staat centraal, getuige een presentatie met het onderwerp ‘Circular Schools: toekomstgericht bouwen’. Wouter Fris, managing director D/DOCK vertelt over de behoeftes van de huidige markt en brengt de veranderende kijk op onderwijs in kaart.

Meer informatie

Meer informatie over het programma vindt u in dit .pdf-bestand. Lees ook meer over organisator Duurzame Scholen en haar bijeenkomsten op de officiële website van de stichting.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Stichting Duurzame Scholen

Meer nieuws uit Amersfoort, Utrecht