Gezond gebouw met gezonde leefomgeving

Service-instituut VIBA Expo in Den Bosch staat op donderdag 10 december in het teken van De Nationale Binnenmilieudagen 2015 welke door Group4Wellness georganiseerd worden. Centraal staat de relatie tussen diverse omgevingsfactoren, het binnenmilieu en de gezondheid.

 

Laatstgenoemde factor is van groot belang. Een gezond binnenmilieu leidt immers tot meer vitaliteit, betere prestaties en een lager ziekteverzuim. Daarom krijgen deelnemers op 10 december handvaten om een ondermaats binnenmilieu weer om te vormen tot een healing environment.

Van plofkip tot biologisch gebouw

Meer dan 10 experts inspireren deelnemers over thema’s als ‘Licht en gezondheid in binnenmilieu’ en ‘Van Plofkip tot Biologisch Gebouw’. Het programma bevat een gevarieerde lijst met sprekers, zoals gedeputeerde Noord Brabant Anne-Marie Spierings, Duurzaam Gebouwd-expert Michiel Haas en De Wolff Akoestiek-directeur Frans de Wolff.

Netwerkmoment en inschrijven

Vanzelfsprekend is er tijdens het evenement de gelegenheid om met gelijkgestemde partijen in contact te komen, tijdens de pauze en het netwerkmoment naderhand. Bekijk voor meer informatie de officiële website van De Nationale Binnenmilieudagen.  Duurzaam Gebouwd-lezers krijgen een korting van € 100, middels relatiecode 090000. Schrijf u in via de volgende link.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant