Bezoek Building Holland van 22 t/m 24 maart in de RAI Amsterdam

Op deze website kunt u zich direct registreren voor een gratis toegangskaart. Met deze toegangskaart heeft u maar liefst 3 dagen gratis toegang tot Building Holland 2016, dat plaatsvindt van 22 t/m 24 maart in de RAI Amsterdam. 

Tevens vindt u er informatie over het inhoudelijke programma, onthullingen van nieuwe exposanten, sprekers en interessante nieuwsitems over de thema's van Building Holland. Ontdek op deze website direct waarom een bezoek aan Building Holland 2016 u een kennismaking met 10.000 potentiële opdrachtgevers oplevert. Daarnaast krijgt u een overzicht van noviteiten die u tijdens het event kunt zien en leest u welke topsprekers onderdeel uitmaken van het inhoudelijke programma.

Inschrijven voor nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Building Holland 2016-nieuwsbrief om eens per week op de hoogte te blijven van actualiteiten omtrent thematieken als duurzame woningbouw, zorgvastgoed, duurzame scholen en meer. Volg Building Holland op Social Media om alle onthullingen van sprekers, activiteiten en exposanten te volgen of een blik achter de schermen te werpen.

 

        
LinkedIn Twitter Facebook

Deel dit artikel

permalink