10 jaar integraal beheer met beheerplatform

Vanaf 2016 verzorgt Strukton het integrale beheer van het hoofdkantoor van pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM in Zeist.

Het gaat hierbij om het elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en bouwkundig onderhoud, net als het energiemanagement en het terreinbeheer. Risicogestuurd onderhoud, aandacht voor duurzaamheid en inzet van innovaties maken deel uit van dit uitdagende integraal prestatiecontract. De looptijd van het contract bedraagt 10 jaar.

Strukton Worksphere inventariseert de risico’s bij PGGM en verzorgt op basis van een op maat gemaakt onderhoudsplan het preventief, correctief en vervangingsonderhoud. Daarbij zet het bedrijf het onderhoud- en beheerplatform Pulse in om het comfort te borgen en besparingen op het gebied van energie te signaleren en te realiseren.

Storingen voorkomen en oplossen

In dit integraal beheercontract zijn doelstellingen opgenomen, waarmee PGGM haar footprint kan verkleinen. Zo draagt Strukton Worksphere bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van PGGM. Door de gebouwinstallaties continu te monitoren, worden storingen voorkomen en opgelost voordat gebouwgebruikers iets bemerken. Zo kan er optimaal onderhoud worden uitgevoerd, gaan installaties langer mee en blijven ze efficiënt werken.

“Wij richten ons op een duurzame leefomgeving, waarin mensen ongestoord en veilig kunnen werken in een gezonde en prettige werkomgeving”, vertelt Strukton-topman Evert Lemmen. “Met inzet van onze kennis en slimme technologische oplossingen zorgen wij voor een aangename verblijfsomgeving met aandacht voor levensduur, mens en natuur.”

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Zeist, Utrecht