Schrijf nog in voor ABN-AMRO Duurzame 50 

Het is nog mogelijk om in te schrijven voor de ABN-AMRO Duurzame 50, de prijs voor de persoon die zich het meest inzet voor een duurzaam gebouwde omgeving. 

Net als in 2014 en 2015 vindt de uitreiking plaats tijdens het Green Tie Gala, dat gehouden wordt tijdens Building Holland 2016. De winnaar van 2016 treedt in de voetsporen van Jan Willem van de Groep, Coert Zachariasse, Stefan van Uffelen en Coen van Oostrom.

Juryvoorzitter Jan-Willem van de Groep

De selectie- en beoordelingsprocedure ligt in handen van een vakjury, onder leiding van de Duurzame 50 2015-winnaar Jan-Willem van de Groep. De jury stelt een ranglijst samen en maakt deze tijdens het Green Tie Gala op 23 maart 2016 bekend tijdens Building Holland. De prijs, een cheque t.w.v. € 5.000,- mag besteed worden aan een goed doel naar keuze.

Meer informatie over de ABN-AMRO Duurzame 50 en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de officiële website. Daarnaast kunt u op de Building Holland-website terecht voor meer informatie over dit bouw- en vastgoedevenement. Inschrijven kan tot 15 februari.

Building Holland

Schrijf u in voor de Building Holland 2016-nieuwsbrief om eens per week op de hoogte te blijven van actualiteiten omtrent thematieken als duurzame woningbouw, zorgvastgoed, duurzame scholen en meer. Volg Building Holland op Social Media om alle onthullingen van sprekers, activiteiten en exposanten te volgen of een blik achter de schermen te werpen.

     

LinkedIn

Twitter

Facebook

Deel dit artikel

permalink