Volledige up-to-date over circulair bouwen

Drie inspiratiesessies over circulair bouwen brengen circulariteit en Cradle to Cradle onder de aandacht. Deelnemers maken kennis met de begrippen en kunnen na de cursus aan de slag met het in de praktijk brengen van verduurzaming en circulariteit.

Een van de belangrijkste thema's van het voorzitterschap in de Europese Unie door Nederland is circulaire economie. Koppel dat aan de bouwimpuls en het is duidelijk dat er steeds grotere kansen zijn. Achter lopen met kennis op gebied van circulairiteit is geen optie. Zorg dat u up-to-date bent met nieuwe ontwikkelingen op dit vlak en ontdek hoe u kunt bijdragen aan een positieve businesscase.

Volledig op de hoogte

Duurzaam Gebouwd-expert Michel Weijers, Bas van de Westerlo en Eva Starmans zijn de docenten tijdens de drie inspiratiesessies. Zij zorgen ervoor dat u na de ochtend volledig op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en kansen als het gaat om circulair bouwen.

Schrijf u direct in voor een van de verschillende inspiratiesessies:

Lees meer over onder andere de onderwerpen die tijdens de ochtend worden behandeld op de pagina’s van de verschillende sessies.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door C2C ExpoLAB