5 jaar Leidse elektrotechnische installaties beheren

In opdracht van Universiteit Leiden gaat Heijmans het beheer en onderhoud uitvoeren van haar elektrotechnische installaties. De looptijd bedraagt 5 jaar, met een mogelijke verlenging van 2 keer 2 jaar.

Het onderhoud en onderhoud betreft diverse panden, waaronder bestaande historische gebouwen in de Leidsche binnenstad en de onderzoekslaboratoria in de Leeuwenhoek.

Energieverbruik beperken

Als partner van het Vastgoedbedrijf van Universiteit Leiden levert Heijmans een actieve bijdrage aan het beperken van het energieverbruik van de gebouwen. Ook zet dit bouwbedrijf zich met het Vastgoedbedrijf in voor verbetering van gebouwfunctionaliteiten.

Heijmans is geselecteerd op basis van EMVI voor het preventief en correctief elektrotechnisch onderhoud. Hierbij is een onderscheidene meerwaarde geboden op het gebied van zowel prijs als kwaliteit.

Gedurende de looptijd van de opdracht wordt vormgegeven aan een gezamenlijk proces vanuit de Universiteit Leiden, Heijmans en Van Dorp Installaties. Rienks Bouwmanagement verzorgt de begeleiding van het aanbestedingsproces. Halmos Adviseurs heeft de totstandkoming van het Programma van Eisen verzorgd. Dit bedrijf Adviseurs blijft betrokken bij het implementatieproces van het contract voor zowel de elektrotechnische installaties als de werktuigbouwkundige installaties. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Heijmans

Meer nieuws uit Leiden, Zuid-Holland