ABN AMRO partner Building Holland 2016

ABN AMRO heeft zich dit jaar als partner verbonden aan Building Holland 2016 en is daar hoofdsponsor van het Green Tie Gala en het Green Buildings Congres. Op het Green Tie Gala tijdens Building Holland 2016 wordt op 23 maart de ABN AMRO Duurzame 50 bekendgemaakt: een top-50 van personen die over de daadkracht, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving in Nederland duurzamer te maken.

Het partnership met Building Holland biedt ABN AMRO een platform voor kennisdeling over ontwikkelingen in de vastgoedsector. ‘Op Building Holland vertegenwoordigt ABN AMRO zich breed vanuit bouw en vastgoed. Vanuit deze twee invalshoeken deelt zij haar kennis en expertise over verduurzaming van de gebouwde omgeving en vindt interactie met bezoekers plaats’, vertelt Wietse Walinga, directeur van Building Holland.

‘Duurzaamheid gaat hand in hand met samenwerken en partnerships. Kennis uitwisselen en elkaar verder helpen: dat wil ABN AMRO faciliteren en stimuleren. Building Holland is hiervoor een uitstekend platform’, zegt Petran van Heel, Sector Banker Bouw van ABN AMRO.

ABN AMRO Duurzame 50

Bij het Green Tie Gala zijn 500 topbestuurders uit de bouw en vastgoed aanwezig. Een onafhankelijke jury beoordeelt de nominaties op hun bijdrage aan de totstandkoming van duurzame projecten, kennisdeling en het stimuleren van duurzame samenwerking. Elke genomineerde krijgt voor deze onderdelen punten. Op basis van deze score wordt de ABN AMRO Duurzame 50 vastgesteld.

Green Buildings Congres

ABN AMRO heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het Green Tie Gala en het Green Buildings Congres 2016. Het Green Buildings Congres staat volledig in het teken van innovaties die bijdragen aan het verduurzamen van gebouwen. Innovatieve partijen krijgen de unieke mogelijkheid om hun state-of-the art concepten, producten en/of ideeën te presenteren. Op inspirerende wijze worden de bezoekers in één middag volledig voorzien van de nieuwste marktontwikkelingen en zij zullen deze middag bepalen welke innovatie de ABN AMRO Innovation Challenge Award 2016 zal ontvangen. De hoofdprijs van EUR 10.000,- wordt ter beschikking gesteld door ABN AMRO.

Deel dit artikel

permalink