Laatste kans om in te schrijven voor ABN AMRO Duurzame 50

Dit is uw allerlaatste kans om in te schrijven voor de prestigieuze ABN AMRO Duurzame 50: u heeft tot 15 februari om uw favoriet te nomineren.

De uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 vindt plaats tijdens het Green Tie Gala, gehouden tijdens Building Holland 2016. De winnaar van 2016 treedt in de voetsporen van Jan Willem van de Groep, Coert Zachariasse, Stefan van Uffelen en Coen van Oostrom.

De winnaar van vorig jaar, Jan Willem van de Groep, leidt de vakjury. Deze stelt een ranglijst samen en maakt deze tijdens het Green Tie Gala op 23 maart bekend. Wacht niet langer om in te schrijven voor deze prestigieuze prijs, want de deadline nadert snel.

Meer informatie over de ABN AMRO Duurzame 50 en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de officiële website. Daarnaast kunt u op de Building Holland-website terecht voor meer informatie over dit bouw- en vastgoedevenement. Inschrijven kan tot 15 februari.

Building Holland

Schrijf u in voor de Building Holland 2016-nieuwsbrief om eens per week op de hoogte te blijven van actualiteiten omtrent thematieken als duurzame woningbouw, zorgvastgoed, duurzame scholen en meer. Volg Building Holland op Social Media om alle onthullingen van sprekers, activiteiten en exposanten te volgen of een blik achter de schermen te werpen.

Deel dit artikel

permalink