'We richten onze pijlen op een perfect binnenklimaat'

Building Holland-partner Duco richt zijn pijlen op een perfect binnenklimaat. De organisatie laat onder andere de DucoBox zien, een van de producten die binnen het concept Duco at Home.

"Deze compacte en eenvoudig te installeren mechanische afvoerventilator is in twee varianten beschikbaar", vertelt marketing manager Hendrik Dejonghe van Duco. "Dankzij een minimaal geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling van de kast staat de DucoBox Silent synoniem voor de stilste box van Europa. Bij de DucoBox Focus zorgen de geïntegreerde regelkleppen, op basis van CO2- en vochtsturing, voor een efficiënte luchtafvoer, enkel waar en wanneer nodig, én in de juiste hoeveelheid."

Bezoekers van Building Holland kunnen naast deze producten ook diverse (design) sensoren ontdekken die een efficiënte luchtafvoer garanderen op basis van CO2- en vochtmetingen. "Duco toont naast Duco at Home het totaalconcept voor scholen: Duco at School. Deze wordt onder aandacht gebracht in de Concept Area Duurzame Scholen", vertelt Dejonghe.

Naast Duurzame Scholen zijn er vijf andere Concept Area's, waarin totaalconcepten en oplossingen voor specifieke bouwopgaves centraal staan. Bekijk ook een volledig overzicht van de Concept Area's en de thema's die hierin behandeld worden. Registreer voor gratis toegang tot Building Holland en bezoek Building Holland-partner Duco op stand 09.066. Bekijk ook het partnerprofiel van Duco.   

Deel dit artikel

permalink