Integraal gebouwonderhoud gemeente Enschede 

Het Vastgoedbedrijf van de gemeente Enschede heeft Strukton Worksphere opdracht gegeven voor het prestatiegericht meerjarig onderhoud aan al haar maatschappelijke vastgoed.

Het totale vloeroppervlak van de te onderhouden gebouwen bedraagt ruim 70.000 m2. De overeenkomst heeft een looptijd van 10 jaar met optie tot verlenging. Energie besparen met behoud van comfort voor gebouwgebruikers is een van de belangrijkste kenmerken van dit innovatieve beheercontract.

Op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid, social return, communicatie en reductie van storingen en klachten zijn uitdagende kritieke prestatie-indicatoren vastgelegd. “Met een regierol voor de gemeente en gegarandeerde kwaliteitseisen innoveert de gemeente het gebouwonderhoud”, laat wethouder Jeroen Hatenboer van gemeente Enschede weten. 

Duurzaamheid, samenwerken en transparantie

“Ongestoorde bedrijfsvoering, comfort en duurzaamheid, transparantie en samenwerken zijn de uitgangspunten voor dit 10-jarige onderhoudscontract”, benadrukt directeur regio Noord-Oost Bert Haan van Strukton Worksphere.

Onder meer het bedrijvencentrum 'Spinnerij Oosterveld', de sportaccommodaties en het wijkcentrum ‘De Boei’ (foto) maken deel uit van dit integrale prestatiegerichte beheer- en onderhoudscontract. Met de sterke focus van Strukton Worksphere op de combinatie van duurzaamheid, comfort voor de gebruikers en ongestoorde bedrijfsvoering is deze opdracht voor het elektrotechnisch, werktuigbouwkundig en bouwkundig beheer en onderhoud verworven.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Enschede, Overijssel