Duurzaam Gebouwd breidt verder uit

Begin maart zijn Zohal Rezaie (rechts) en Annemarijn Mutsaers (links) aan de slag gegaan bij Duurzaam Gebouwd. Rezaie werkt op de afdeling Marketing&Events, Mutsaers werkt op de afdeling Communicatie&PR.

Zohal Rezaie (24) heeft begin 2014 haar studie Communicatie en Multimedia Design afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Direct daarna kreeg ze de vraag van deze onderwijsinstelling om aan de slag te gaan als communicatie- en marketingmedewerker en eventcoördinator. “In 2 jaar tijd heb ik daar ontzettend veel geleerd en veel verantwoordelijkheden gekregen”, vertelt ze.

Organiseren zit in haar bloed. “Ik ben een creatieve bij, die houdt van uitdagingen. Voldoening haal ik uit succesvolle projecten in samenwerking met collega’s.” In haar vrije tijd houdt ze van reizen en van lekker eten. “En vooral van lachen. Mijn levensmotto is dan ook: You’ve got 86.400 seconds today. Have you used at least one to smile?” Rezaie is te bereiken via rezaie@duurzaamgebouwd.nl en 06-25153835.

Communicatie&PR

Na haar studie Communicatie ging Mutsaers (28) aan de slag bij Essent. Daar werkte zij onder andere als projectmedewerker aan een duurzaamheidscampagne op de communicatieafdeling Corporate Affairs. In deze functie heeft zij veel ervaring opgedaan over communicatie in brede zin. Vervolgens ging ze aan de slag als communicatiemedewerker bij VBI, leverancier van prefab kanaalplaatvloeren en founding partner van Duurzaam Gebouwd. In deze rol groeide Mutsaers uit tot allround communicatiespecialist met een sterke affiniteit voor de bouw.

“Mijn werkzaamheden bij Duurzaam Gebouwd richten zich vooral op corporate communicatie en branding. Dit doe ik naast Duurzaam Gebouwd ook voor Building Holland. Ik start met veel energie aan deze uitdaging en kijk er naar uit om alle partners beter te leren kennen.” Mutsaers is te bereiken via mutsaers@duurzaamgebouwd.nl en 06-25153564.

Deel dit artikel

permalink