Innovaties duurzame gebouwen onder de aandacht

Het meest compacte en complete overzicht van innovaties voor duurzame gebouwen komt aan bod op 23 maart in RAI Amsterdam. Dan staan rendabele groene noviteiten in de spotlight tijdens het Green Buildings Congres.

Duurzame gebouwen zijn belangrijk voor de circulaire economie voor gezonde en gelukkige medewerkers voor de toekomst van Nederland. Pieter Winsemius, toparchitect Pi de Bruijn, Prinses Laurentien van Oranje-Nassau, Mark van Rijt van ABN AMRO en dagvoorzitter Bram Adema zijn de inleiders van een spectaculaire Innovation Challenge. Meer dan 40 start-ups, bedrijfsinnovaties en nieuwe producten worden tijdens korte pitches en een marktplaats aan u voorgesteld.

ABN AMRO Innovation Challenge

Groene, energie neutrale gebouwen, revitalisering, vernieuwbouw, circulaire gebouwen, comfort verbetering. Enkele manieren waarop de bestaande bouw in rap tempo wordt verduurzaamd. Over tien jaar zal de bestaande bouw compleet anders (moeten) zijn dan nu. Er is niet één manier waarop deze omslag zal plaatsvinden. Het gaat om het bundelen van nieuwe ideeën welke tezamen voor de verandering zullen zorgen met een rendabele businesscase. Tijdens de ABN AMRO Innovation Challenge zullen de partijen hun innovaties tonen welke binnen nu en tien jaar toonaangevend zullen zijn binnen de bouw. Nu hierbij aansluiten betekent voorop lopen en kennis nemen van de mogelijkheden.

Thema’s van de pitches

Tijdens de ABN AMRO Innovation challenge komen de volgende pitch thema’s aan bod: bezettingsgraad optimalisatie, energiemanagement, phase change materials, natuurlijke airconditioning, gebouwsimulatie voor ideaal comfort en lager energieverbruik, medewerkers betrekken bij verandering, hydrowash, power quality verbetering, trans4M, afvalscheiding, duurzame liften, geuren voor betere productiviteit en data analytics van gebouwen. Maak van deze prachtige gelegenheid gebruik en raak geïnspireerd door deze start-ups.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het Green Buildings Congres 2016.

Deel dit artikel

permalink