Top 12 geselecteerd voor Koning Willem I Plaquette

Duurzaam Gebouwd-partner Van Dorp is geselecteerd voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016. De vakjury, onder leiding van Duurzaam Gebouwd-expert Anne-Marie Rakhorst, selecteerde ondernemingen voor de top 12.

Van Dorp is kennispartner op het gebied van duurzame techniek in gebouwen. De organisatie is onder andere bekend van het PCM-klimaatplafond en mag zich door de selectie tevens inschrijven voor de European Business Awards for the Environment, een Europese duurzaamheidsprijs. Uiterlijk in de tweede week van april volgt de bekendmaking van de Koning Willem I stichting van de drie genomineerden die kans maken op de Plaquette.

De vakjury koos de volgende top 12 voor de Plaquette 2016. Meerdere Duurzaam Gebouwd-partners behoren tot de lijst:

De Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Organisaties met duurzaam management, een duurzaam product of dienst, duurzame internationale samenwerking of die duurzaam produceren worden uitgenodigd zich in te schrijven.

Duurzaam Gebouwd houdt u op de hoogte van de genomineerden die uiterlijk in de tweede helft van april bekend worden gemaakt.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Van Dorp