NOM-keur gestart en onderschreven door grote bouwpartijen

Het officiële en feestelijke startsein voor het NOM-Keur werd tijdens Building Holland 2016 gegeven door Aedes-voorzitter Marc Calon, Stroomversnelling-voorzitter Leen van Dijke en Plegt-Vos innovatiemanager Berri de Jonge.

“Nul op de Meter kent een langere aanloop, maar we komen nu op stoom”, luidt Van Dijke de plechtigheid in. “Wie nu in een jaren 60 of jaren 70-woning zit met een torenhoge energierekening, heeft geen enkele reden meer om niet te kiezen voor Nul op de Meter”, vertelt De Jonge. “Deze woningen kunnen een enorme boost krijgen.”

Kwaliteit claimen is kwaliteit leveren

Het keurmerk verzekert eigenaren dat wie NOM claimt, dit ook levert. “Het betekent een standaard kwaliteit die de Vereniging met NOM voor ogen heeft. De partijen die vandaag op het podium staan, committeren zich aan deze kwaliteit”, aldus van Dijke over de onderschrijving van het NOM-keur door grote Nederlandse bouwpartijen, waaronder Building Holland-partners Ballast Nedam en BAM.

Blijf op de hoogte over het NOM-keur en ontwikkelingen omtrent de Stroomversnelling en projecten. Bezoek DuurzaamGebouwd.nl en BuildingHolland.nl, waarop we actuele kennis delen over dit renovatie-initiatief.

Deel dit artikel

permalink