Seminars voor en over woningcorporaties

Ook dit jaar vindt er weer een nieuwe seminarreeks voor en over corporaties plaats op 10, 12, 19 en 24 mei. De seminars starten om 9.00 uuur en duren tot 13.00 uur.

Het toekomstbestendig maken van vastgoed wordt voor Nederlandse woningcorporaties een steeds belangrijkere opgave. De noodzaak is er ook: om tot een energieneutraal of energieleverende voorraad te komen, moeten ze flink investeren in de bestaande woningvoorraad. Daarom staat deze stip op de horizon centraal tijdens de Duurzaam Gebouwd Corporaties-seminars: 4 interactieve bijeenkomsten speciaal voor corporaties.

Thematieken en interactie

Deze seminars behandelen thematieken als betaalbaarheid voor bewoners, levensloopbestendigheid, comfort en toekomstbestendigheid. 

De interactie is hierbij van groot belang. Daarom kunt u zelf aangeven tijdens het aanmeldproces welke onderwerpen u belangrijk vindt en welke vraagstukken u wil behandelen. Zo verzekeren we dat u aan het einde van het seminar een concrete businesscase heeft verwezenlijkt en nieuwe samenwerkingsverbanden heeft kunnen sluiten. Wacht niet af en stel nú de toekomst van uw vastgoed zeker: laat u inspireren en activeren door Duurzaam Gebouwd Corporaties. 

Door het hele land

Deze seminarreeks is onafhankelijk samengesteld en gratis toegankelijk voor directieleden en senior professionals van woningcorporaties, vastgoedeigenaren, ontwikkelende aannemers, architecten en VVE beheerders. Ze vinden door het hele land plaats: Bovaghuis in Bunnik, Hogeschool Windesheim in Zwolle, Carlton De Brug in Mierlo en Het Oude Slot in Heemstede.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via DuurzaamGebouwd.nl/DGCorporaties.

Deel dit artikel

permalink