Na overname ook naamsverandering

Sinds begin deze week gaat advies- en ingenieursbureau Grontmij Nederland verder onder de naam Sweco Nederland. Op 1 oktober 2015 nam Sweco, Europa’s grootste advies- en ingenieursbedrijf, deze onderneming al over.

“We waren al onderdeel van de Sweco-familie en zijn er trots op dat we nu ook de naam dragen”, zegt Ton de Jonge, directeur van Sweco Nederland. “We kijken uit naar deze nieuwe fase voor ons bedrijf, waarin we de kennis en ervaring van 2 bedrijven combineren.”

Door de overname kan Sweco Nederland haar klanten meer internationale kennis en bredere expertise bieden. Wereldwijd werken er ruim 14.000 professionals bij het van oorsprong Zweedse bedrijf, verdeeld over 7 geografische gebieden. In Nederland werken 1.700 mensen op de terreinen Water, Energie, Gebiedsontwikkeling, Mobiliteit en Infrastructuur, Bouw en Vastgoed en Industrie. Met 9 vestigingen in Nederland blijft het advies- en ingenieursbureau dicht bij de klant.

Foto: Afgelopen zaterdag werd op het Sweco kantoor in Groningen het Grontmij-logo van de gevel verwijderd en vervangen door het Sweco-logo.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer nieuws uit Groningen, Groningen