‘Intelligentie door technologie’

Onder het bovenstaande motto zijn Croon en Wolter&Dros sinds dinsdag 19 april gefuseerd tot de nieuwe merknaam Croonwolter&Dros. Vanaf 2017 gaan ook de juridische entiteiten samen.

Deze fusie is een logische stap in de ontwikkeling van beide TBI-ondernemingen, laten ze weten. Het samenbrengen van expertises geeft invulling aan de toenemende vraag naar integrale technische systemen. Waar Croons specialisme ligt in elektrotechniek en automatisering, geldt dit voor Wolter & Dros in werktuigbouw en meet- en regeltechniek.

Bijdragen aan duurzaam presteren

Met intelligente oplossingen op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, automatisering en informatisering wil Croonwolter&Dros bijdragen aan het duurzaam presteren van haar klanten. Met intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van processen zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficiënter en effectiever.

Na de lancering van de nieuwe merknaam worden de komende maanden de interne processen, systemen en besturingen verder geoptimaliseerd. 

Deel dit artikel

permalink