Laatste kans: seminar corporaties

Dinsdag 24 mei vindt alweer het laatste seminar voor en over corporaties plaats in Heemstede. Dit is uw laatste kans om u in te schrijven en binnen één ochtend uw verduurzamingsopgave uit te werken en in te vullen. Het seminar start om 9.00 uur en duurt tot 13.00 uur. 

Het toekomstbestendig maken van vastgoed wordt voor Nederlandse woningcorporaties een steeds belangrijkere opgave. De noodzaak is er ook: om tot een energieneutraal of energieleverende voorraad te komen moet er flink worden geïnvesteerd in de bestaande woningvoorraad. Daarom staat deze stip op de horizon centraal tijdens het Duurzaam Gebouwd Corporaties-seminar. Aart Slot, Bestuurder Vastgoed bij Intermaris vertelt over ambities, kansen en dillema's bij de verduurzaming van de sociale woningsector.

Betere en goedkopere woningvoorraad
Heeft u de moed en durf om de handschoen op te pakken? Dan is dit seminar het ideale podium om beter, sneller en goedkoper tot een oplossing te komen voor uw bestaande woningvoorraad. Thematieken als betaalbaarheid voor bewoners, levensloopbestendigheid, comfort en toekomstbestendigheid staan waarschijnlijk al een tijd op uw agenda. Dit is uw kans om deze agendapunten in één ochtend uit te werken en in te vullen. Wacht niet af en stel nú de toekomst van uw vastgoed zeker: laat u inspireren en activeren tijdens het Duurzaam Gebouwd Corporaties-seminar.

Bekijk direct het volledige programma en schrijf u in!


Deel dit artikel

permalink