Seminar over contactgeluid en ketensamenwerking

Op 14 juni vindt een seminar plaats over Contactgeluid en Ketensamenwerking, waarbij het reduceren van bouwfouten centraal staat.

Bij het ontwerp van een project dient rekening gehouden te worden met het akoestische comfort van de vloeren, die voldoen aan alle gestelde Bouwbesluit-eisen. Als adviseur en distributeur op het gebied van akoestische materialen merkt Imbema SMT namelijk steeds dat een optimale ketensamenwerking van belang is. Hierdoor is het aantal bouwfouten namelijk aanzienlijk gereduceerd.

Reduceren van bouwfouten

Tijdens dit seminar komt Jamie de Boer, namens de organisator, hierover aan het woord. Daarnaast verhaalt Sara Vellenga van M+P raadgevende ingenieurs over de akoestische eisen van het Bouwbesluit en het reduceren van bouwfouten. Verder komt Jeroen Gravemaker van Anhydritec-Gyvlon aan het woord over zwevende dekvloeren in de praktijk.

De locatie van het seminar is het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en duurt van 09.00 uur tot 13.00 uur. Aan het eind kunnen geïnteresseerden een rondleiding voor dit pand krijgen. De deelname is gratis.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door Imbema Holland B.V.

Meer nieuws uit Hilversum, Noord-Holland