Bezoekers helpen Building Holland innoveren

Enige tijd geleden heeft de organisatie van Building Holland aan alle bezoekers en partners gevraagd mee te doen aan een enquête waarin zij hun mening gaven over Building Holland. In dit onderzoek gaven respondenten anoniem hun mening over verschillende onderdelen van het evenement, zoals bezoekmotieven, bezoekersregistratie, concept, indeling en aankleding. Het doel was om knelpunten te signaleren zodat de organisatie deze kan wegnemen en verder kan optimaliseren in 2017. Daarnaast waren wij benieuwd naar wat volgens bezoekers en partners de sterke punten zijn van Building Holland.

 

Een greep uit de resultaten


Als blijk van waardering maakten bezoekers kans op het winnen van prachtige prijzen. In het totaal zijn er 30 prijswinnaars: 10 personen hebben het boek ‘Van maken naar raken’ van Marjet Rutten gewonnen, 10 personen krijgen een rondleiding in de fabriek van Ballast Nedam en 10 personen hebben een lidmaatschap van Duurzaam Gebouwd gekregen. Er waren maar liefst 1.220 deelnemers.

De winnaar werd gekozen door geautomatiseerd nummers te trekken tussen 1 en 1.220. Op 17 mei hebben alle winnaars van de Building Holland-enquête bericht gehad over hun prijs. Bent u een van de winnaars? Gefeliciteerd en bedankt voor uw bijdrage!

Deel dit artikel

permalink