Masterclass voor kantoorrenovaties

Komende 14 juni start Kantoor vol Energie met een masterclass voor gamechangers, die kantoorrenovaties in Nederland volgens ‘De Nieuwe Norm’ willen uitrollen.

Deze 'Nieuwe Norm’ zorgt voor antwoorden op de vragen en onderliggende behoeften van gebruikers. Hierbij speelt de tool Value Case een belangrijke rol, een onderdeel van het programma Kantoor vol Energie waaraan ook Duurzaam Gebouwd aandacht heeft besteed.

Aan het einde van het gehele Masterclasstraject zijn de deelnemers in staat om omgevingen te creëren waar mensen prettig werken en waar huisvesting onderdeel is van het primaire proces. De complete Masterclass beslaat 5 dagen, waarbij de deelnemers ook nog moeten rekenen op eenzelfde aantal dagen aan voorbereiding.

De Masterclass De Nieuwe Norm wordt in de periode juni tot en met september 2016 aangeboden. De introductie vindt plaats op 14 juni, in de New World Campus in Den Haag. Deze introductie is gratis.

Lara Muller bij EET-café

Daarnaast vindt 29 juni de zomereditie van het EET-café plaats. Ook bij dit evenement staan comfortabele, gezonde en energieneutrale kantoorhuisvesting centraal volgens 'De Nieuwe Norm'.

Bij dit evenement van Energiesprong-initiatief Kantoor vol Energie spreken onder meer Rino Stevens van Qwiksense over het zichtbaar en meetbaar maken van productiviteitsverbetering en Digna de Bruin van De Bruin Advocatuur over passende samenwerking. Verder spreekt Marcel de Boer van Troostwijk Groep over het waarderen van comfortabele, gezonde en energieneutrale gebouwen. Lara Muller van het Blue Building Institute zorgt voor een afsluitende keynote.

Inschrijven kan via KantoorvolEnergie.nl.

Deel dit artikel

permalink