Opleiding vult dringende behoefte installatiesector in

De installatiesector heeft een dringende behoefte aan goed opgeleide mensen die in staat zijn om op conceptueel niveau verschillende disciplines te koppelen. Om die reden zet TVVL in samenwerking met brancheorganisatie Gebouwautomatisering (FH) en OTIB de opleiding Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -beheer in de markt.

Er zijn in gebouwen steeds meer installaties nodig voor veiligheid, optimaal energiegebruik en comfort. Daarnaast krijgen gebouwen steeds vaker een verbinding met de omgeving om slim energie uit te wisselen. Het gebouwautomatiseringssysteem (GBS) vormt het centrale punt om te zorgen dat de verschillende elementen samenwerken.

De opleiding is op post-hbo niveau en leidt in 15 dagen op naar een professionele Systeemarchitect Gebouwautomatisering en Beheer. Bekijk voor meer informatie over de inhoud en noodzaak van de opleiding ook bovenstaande film. De cursus start op 7 oktober 2016 en vindt plaats in het Intechnium-gebouw, Korenmolenstraat 4 te Woerden. Inschrijven en meer informatie kan via het TVVL-cursusbureau.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door TVVL