Seminarreeks Duurzame Scholen: een School vol Energie

Binnen het programma School vol Energie krijgen 10 scholen en 4 bouwconsortia de kans om mee te doen aan een Nul op de Meter-pilot. Uitgangspunten voor de renovatie zijn onder andere energieneutraliteit, frisse school klasse B, positieve businesscase en een korte renovatietijd van vier weken. 

Green Deal Scholen
Deze pilot is onderdeel van de Green Deal Scholen. Vanuit de Green Deal worden schoolbesturen verder geholpen met verduurzaming. Dit moet leiden tot het creëren van duurzame, gezonde en betaalbare scholen en een gezonde leer- en werkomgeving voor leerlingen en leraren.

Meer weten over versnelling van schoolverduurzaming
Green Deal Scholen is ook betrokken bij de seminarreeks Scholen van Duurzaam Gebouwd. O.a. ambassadeurs van de Green Deal zoals Jan Aalberts, vertellen onder leiding van dagvoorzitter Marco van Zandwijk, over de successen & lessons learned en helpen u een duurzame uitvraag te formuleren. Ontdek wat de seminarreeks Duurzaam Gebouwd Scholen u kan bieden op het gebied van kennisdeling. Inschrijven is kosteloos. 

Scholenbouwatlas
Bent u werkzaam bij een onderwijsinstelling of gemeente, dan mag u na afloop van een seminar gratis een Scholenbouwatlas mee naar huis nemen. Namens de Rijksoverheid mag Waarborgfonds & Kenniscentrum Ruimte-OK dit boek à € 49,50 aanbieden.Schrijf u dus direct in! Al ruim 50 onderwijsinstellingen en gemeenten gingen u voor! 

Deel dit artikel

permalink