Uitbreiding technisch dienstverlener

Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van de Verkaart Groep en neemt de werkmaatschappijen met vestigingen in Wateringen en Lelystad over.

Hiermee versterkt de landelijke technisch dienstverlener haar positie in de Randstad en in Lelystad en omstreken. Daarnaast zorgt Van Dorp hiermee ervoor dat de continuïteit voor de klanten van Verkaart gewaarborgd blijven, aangezien dit bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen.

“Wij gaan ervoor zorgen dat de werkzaamheden, die uit de contracten voortkomen, naadloos in elkaar overgaan en voeren deze met alle zorg uit”, laat algemeen directeur Joan Remmerswaal van Van Dorp weten. “Wij kijken ernaar uit een langdurige relatie met de voormalige Verkaart-klanten op te bouwen."

Als familiebedrijf sluit de Verkaart Groep goed aan bij het familiebedrijf Van Dorp, waar maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel staat. Met deze overname zijn circa 100 medewerkers gemoeid, die bij Van Dorp in dienst komen. Met deze overname groeit de dienstverlener naar 15 vestigingen door het hele land en circa 1.000 medewerkers.

Foto: Vestiging Van Dorp in Zevenaar (Google Maps)

Deel dit artikel

permalink