Elektrotechnische cursus voor all-electric toekomst

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek volgen elkaar in rap tempo op. Om de slimme, all-electric toekomst vorm te kunnen geven ontwikkelde TVVL in samenwerking met Stichting KIEN en OTIB de cursus Hogere Elektrotechniek.

Om all-electric mogelijk te maken, hebben we slimme netwerken, opwek en opslag nodig van duurzame energie. Op dit vlak komen elektrotechniek en slimme ICT-besturingstechnieken samen, waarbij vooral elektrotechniek de kern van het vakgebied blijft. Ook zijn er wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving van wet- en regelgeving.  

Belang van scholing duidelijk

De voorgaande zaken maken het belang van kwalitatief hoogwaardige bijscholing buiten de dagscholen duidelijk. Up-to-date installateurs dienen een direct belang van de opdrachtgever. Om die redenen zet TVVL, in samenwerking met Stichting KIEN en OTIB de cursus Hogere Elektrotechniek in de markt. Deze cursus op post-hbo niveau leidt in 16 dagen op naar elektrotechnisch specialist voor gebouw- en bedrijfsinstallaties.

Inschrijven en meer informatie

Bekijk bovenstaande video voor een korte uitleg van de cursus. Inschrijven voor de cursus, die start op 21 september aanstaande en plaatsvindt in Woerden, verloopt via een e-mail adres. Ook voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar dit adres.

Deel dit artikel

permalink

 

 

Meer door TVVL